Website laten maken

Een website laten maken of beter gezegd laten bouwen, is goedkoper dan je denkt.  Bovendien is het laten bouwen van een professionele website ook een stuk sneller dan wanneer je het zelf gaat doen. Je kunt natuurlijk zelf starten met het maken of bouwen van een website, maar als je een bedrijf hebt, is het vaak al druk genoeg. Daarnaast heb je, voor het maken van een goede site, wel de nodige tijd en kennis nodig.

Als we het over tijd hebben, gaat het niet over een paar uurtjes, maar over dagen, soms zelfs weken voor je een redelijke website hebt gebouwd. Zelfs als je hulp krijgt van iemand die dit al eerder heeft gedaan is het een flinke klus. Als je nagaat wat de kosten zijn van al die uren, die je hiermee dan bezig bent, is een website laten maken zeker een stuk goedkoper én bovendien dus sneller.

Wat kost een website laten maken?

De exacte kosten van het maken van een goede site, hangen af van de eisen en wensen die jij hebt. Bij SiteMasters kun je al een goede en snel werkende website laten maken voor € 1000,-. Met persoonlijke aandacht voor jouw als klant, bedenken, ontwerpen en bouwen we professionele websites. Voor, tijdens en na het bouwen begeleiden we jou als klant, zodat je straks, als je dat wilt, zelf kunt inloggen om eventueel dingen aan te passen, zoals bijvoorbeeld de content.

De professionals van SiteMasters zorgen ervoor dat alles perfect werkt. Bovendien zorgen ze voor een modern design en voor alle techniek die nodig is om de site snel en goed te laten werken, zonder te haperen.

Website laten maken

Alles wat nodig is om vindbaar te zijn voor (potentiële) klanten

Om snel vindbaar te zijn voor klanten is een goede site niet het enige dat belangrijk is. Daar komt meer bij kijken. Daarom kunnen we je ook helpen met de vindbaarheid (SEO) op zoekmachines zoals Google. Daarna kun je met de ingebouwde SEO-tool eenvoudig zelf je SEO beheren en analyseren. We stellen deze module zo in dat je ook makkelijk via statistieken kunt herleiden wie jouw website bezoekt.

Jouw bedrijf en jouw website worden bij Google Mijn Bedrijf geregistreerd waarmee een lokale vindbaarheid wordt gewaarborgd. Wil je bepaalde interacties met je bezoekers versterken? Dan kunnen we je website voorzien van diverse modules. De professionals van SiteMasters kunnen je hierover het nodige advies geven.