Slotenmaker Amsterdam

Met meer dan 100 vestigingen zijn wij één van de grootste slotenmakers van Nederland en hebben wij een landelijke dekking. Als je met ons een afspraak maakt kun je ervan uitgaan dat er een gediplomeerde en vakkundige slotenmaker bij je langs komt. Alle slotenmakers die wij inzetten zijn namelijk bij ons in dienst en proberen je zo goed mogelijk te helpen.

Heb jij een slotenmaker nodig in Amsterdam? Dan kun je gebruik maken van onze spoedservice door te bellen naar 020-2109002. Onze slotenmaker Amsterdam is dan in ongeveer 20 minuten bij je.

Slot kapot of sleutel afgebroken in het slot?

Er zijn verschillende redenen waarbij je de diensten van de slotenmaker Amsterdam goed kan gebruiken. Bijvoorbeeld als het slot van je deur het niet meer doet. Vergrendelt het slot niet meer of kun je de sleutel niet meer omdraaien dan is het zaak om de slotenmaker Amsterdam te bellen.

Vriest het hard buiten en is het lekker koud? Dan kan het zijn dat je slot vastgevroren zit. Hiervoor hoef je de slotenmaker niet te bellen want dit kun je zeer waarschijnlijk zelf oplossen! Spuit een beetje antivries in het sleutelgat. Als je geen antivries hebt kun je ook de sleutel een tijdje in warm water houden en daarna in het slot draaien. De kans is groot dat je het slot nu weer kunt gebruiken. Probeer nooit te forceren je hebt namelijk grote kans dat je de sleutel afbreekt. Lukt het niet om de sleutel om te draaien in het slot, stop dan en bel naar de slotenmaker Amsterdam.

Slotenmaker Amsterdam

Braakschade aan kozijnen en deuren

Woon jij in Amsterdam en is er in jouw woning ingebroken of heeft een inbreker getracht om een poging te doen tot inbraak? Bel dan eerst de politie en daarna de slotenmaker Amsterdam. Wij repareren de braakschade aan kozijnen en deuren en zetten er indien nodig een nieuw extra beveiligd slot in. Daarnaast adviseren we je direct gratis over extra beveiligingsmogelijkheden. Het komt namelijk vaak voor dat een inbreker binnen een korte tijd nogmaals een inbraakpoging doet in dezelfde woning of bij de buren. Is er ingebroken bij de buren? Dan is het niet onverstandig om de slotenmaker Amsterdam te bellen en te vragen om advies over inbraakpreventie.

Anti kerntrek beslag en flipper preventie

Inbrekers gebruiken bepaalde technieken zoals kerntrekken en flipperen om binnen enkele secondes in jouw woning te staan. Met simpele niet kostbare aanpassingen kun je jouw woning beveiligen en zorg je ervoor dat een inbreker zijn technieken niet kan toepassen op de sloten in jouw woning. Vraag de slotenmaker Amsterdam om advies en de kosten voor anti kerntrek beslag en flipper preventie.

Blogpost: Moederdag ontbijt bestellen