Moederdag ontbijt bestellen? Laat haar dag goed beginnen!

De tweede zondag in mei is het weer Moederdag! Deze dag is bedoeld om jouw lieve moeder even lekker in het zonnetje te zetten. Is dit jaar op visite gaan geen optie, of wil je haar een keer extra verrassen?

Weet je niet zo goed wat je haar cadeau wilt geven en vind je een bloemetje zo eenvoudig? Bestel dan nu een origineel Moederdag ontbijt bij de ontbijtservice.

Moederdag ontbijt bestellen?

Een ontbijtservice regelen voor jouw moeder

Een Moederdag ontbijt bestellen is heel eenvoudig en toch een erg origineel cadeau. Je gaat naar de website van Ontbijtserviceaandewaal.nl en kiest het ontbijt dat bij jouw moeder past. Er zijn namelijk verschillende ontbijtpakketten verkrijgbaar in diverse prijscategorieën.

Houdt jouw moeder van chocolade croissants, vissoorten of is een flesje champagne wel op z’n plaats? Je kunt precies kiezen waar zij van houdt en het ontbijtpakket daarop afstemmen. Klik op de knop ontbijt bestellen. Je rekent eenvoudig met iDeal af en je kiest de dag voor het bezorgen.

Ook het tijdstip kun je aanpassen, zorg dus dat je weet hoe laat je moeder opstaat en wilt gaan ontbijten. Bedenk je leuk zij het zal vinden als er op het moment dat ze haar bordje op de tafel zet om te gaan ontbijten, de deurbel gaat en er een heerlijk Moederdag ontbijt bezorgd wordt.

Het Moederdag ontbijt wordt thuis bezorgd

Het Moederdag ontbijt wordt thuis bezorgd

Een vriendelijke bezorger, staat op het afgesproken tijdstip voor de deur bij jouw moeder. Hij heeft een heerlijk vers ontbijt bij zich en overhandigd dit aan haar. De koffie of thee is heet en het eitje nog warm. In de feestelijke doos zit ook een kaartje met jouw boodschap.

Je moeder zet het ontbijt op de tafel en kan gaan genieten. Een Moederdag ontbijt kan ook voor twee personen besteld worden, zodat ook je vader kan genieten van een overheerlijke verrassing.

Blogpost: Slotenmaker Soest