Freesmachines, welke soorten zijn er?

Op zoek naar een nieuwe freesmachine? EAS produceert CNC freesmachines voor de hobby reclamemarkt en de modelbouw. Daarnaast produceren we ook grotere machines voor industriële toepassingen. Wij maken alle machines op maat bijvoorbeeld voor de meubelindustrie of kleinmetaal. Daarbij richten we desgewenst een complete productiestraat in, geheel aangepast op uw wensen.

EAS maakt tevens machines voor orthopedische schoenmakers. Dit gebeurd namelijk met CNC gestuurde snijtafels, voor leer en schoenzolen. De 4 assen CNC machines zijn voor schoenleesten. De 4 assen CNC-machine zorgt ervoor dat een leest in een doorgang wordt gefreesd.

EAS GmbH heeft in specialisatie opgebouwd in het op maat maken van tafels met afwijkende maten. Dit is een combinatie van een vacuümtafel en oscillerend tangentieel mes. In samenwerking met EAS GmbH maken we CNC machines volledig op maat. Dit doen we op basis van de tekeningen die onze klanten ons aanleveren. Onze productieprocessen bestaan onder andere uit boren, frezen, tappen en snijden. Daarbij leveren we ook producten met z-hoogten van 500 mm of meer, alles volledig op maat gemaakt.

Soorten freesmachines

U kunt voor een grote diversiteit aan verschillende CNC freesmachines bij NC Techniek terecht. Zelfs als u zeer specifieke bewerkings-wensen heeft die met standaard apparatuur niet goed uitvoerbaar zijn.

Freesmachines, welke soorten zijn er?

EAS Versatil CNC freesmachines

Versatil betekent letterlijk veelzijdig of flexibel. De Versatil freesmachine past zich aan de te bewerken taken aan. Dit type freesmachine is geschikt voor het bewerken van grote vlakken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de reclametechniek, de industrie, modelbouw of voor ambachtelijke werkzaamheden.

EAS Versatil SB

De Versatil SB variant is vooral geschikt voor het bewerken van metaal. Daarom is dit een veel gebruikte machine binnen de plaat-bewerkende industrie. Deze machine heeft een extra gereedschap-wisselaar en biedt daardoor de mogelijkheid om verschillende afmetingen te boren, te tappen en uitsparingen te frezen in bijvoorbeeld plaatwerk.

Marathon CNC freesmachines

De CNC machines uit de Marathon-serie zijn speciaal ontworpen voor veeleisende werkzaamheden en oplossingen. Standaard is deze machine verkrijgbaar in drie verschillende maten. Op verzoek is de Marathon ook op maat leverbaar.

EAS Heavy

De machines uit de Heavy-serie zijn ontwikkeld voor de meest veeleisende toepassingen. Door de hoogwaardige en gedetailleerde ontwikkeling van alle onderdelen van deze machine, kunnen we absolute nauwkeurigheid garanderen. Dit is zelfs het geval, wanneer de machine maximaal belast wordt. Dit gebeurd zonder dat de machine op snelheid inboet. De Heavy freesmachines staan bekend om hun compactheid en hoge flexibiliteit en is geschikt voor gebruik in mobiele werkplaatsen. Daarbij kan deze machine worden uitgerust met veel additionele accessoires en bevat deze een gereedschapswissel-systeem.

EAS Easy

De Easy-machines zijn de lichtste in ons assortiment. Ze kunnen een grote diversiteit aan verschillende materialen verwerken zoals GVK, kunststof, hout, Plexiglas, Dibond, messing en aluminium. Er kunnen verschillende opzetstukken worden geplaatst op de z-as. Hierdoor is de Easy machine onder andere geschikt om mee te frezen, graveren, foliesnijden, isolatiefrezen en te doseren. Door het het gebruiksgemak en de betrouwbaarheid van de Easy-machine, behoort deze tot onze meest populaire in zijn soort.

EAS Specials CNC freesmachines

De Specials freesmachines zijn voor de niet-standaard werkzaamheden. Denk hierbij aan houtbewerking, aluminiumbewerking of kunststofbewerking. Mochten de standaard CNC portaalfreesmachines niet geschikt zijn voor uw voorziene werkzaamheden? Dan bouwen we een Specials machine voor u, volledig op maat en geschikt voor de uit te voeren bewerkingen.

We bieden u de mogelijkheid om uw freesmachines binnen een leasecontract af te nemen en te gebruiken. Op deze manier kunt u de kosten spreiden en heeft u volledige transparantie over de maandelijkse kosten.

Wilt u hier meer over weten of wenst u in gesprek te gaan over onze freesmachines? Neem dan gerust contact met ons op zodat we een en ander in een persoonlijk onderhoud verder kunnen toelichten.